Print Tekst kleiner tekst groter
Aanmelden > Aanmelden

Aanmelden


U kunt zich hier aanmelden voor het lidmaatschap van de vereniging. Vul de onderstaande gegevens in en klik op 'Aanmelden'. U ontvangt dan een e-mail ter bevestiging met verdere instructies. 
Let op: indien u geen e-mail ontvangt, controleer dan de map 'ongewenste e-mail'. De e-mail is mogelijk hierin terechtgekomen. 

Kies voor het gratis lidmaatschap

Lid worden van de vereniging is gratis. U betaalt alleen achteraf een bijdrage van 10% over het voor u behaalde resultaat. Voorbeeld: Als de vereniging voor u een bedrag van € 1500,- verhaalt dan is uw bijdrage € 150,-. Boekt de vereniging geen resultaat voor u dan betaalt u niets.

... of word plus-lid!

Door een eenmalige betaling van € 100,- kunt u plus-lid worden. U helpt dan mee met het financieren van de activiteiten van de vereniging, zoals het voeren van collectieve procedures. In ruil daarvoor hoeft u over een eventueel resultaat maar 5% bij te dragen. Als u inschat dat uw schade groter is dan € 2000,- dan is deze optie mogelijk interessant voor u. Boekt de vereniging uiteindelijk geen resultaat voor u dan bent u het bedrag van € 100,- kwijt.

Kunt u nog niet kiezen welk lidmaatschap voor u het beste is? Word dan nu gratis lid. Tot een jaar nadat u lid bent geworden kunt u nog switchen naar het plus-lidmaatschap. Let op: switchen is niet meer mogelijk zodra er een schikkingsakkoord is bereikt voor uw woekerpolis.

Met uw aanmelding gaat u automatisch akkoord met het reglement van de vereniging.