Print Tekst kleiner tekst groter
Informatie > Privacyverklaring

Privacyverklaring


Uw privacy en de bescherming van persoonsgegevens is van essentieel belang voor onze activiteiten. Daarom willen wij u hierover graag duidelijk en transparant informeren. Vereniging Woekerpolis.nl verwerkt en gebruikt uw persoonlijke informatie op een veilige manier in overeenstemming met de AVG.

Persoonlijke informatie
Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Vereniging Woekerpolis.nl gebruikt deze informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om u persoonlijk te infomeren over uw claim(s) middels e-mail, post en/of telefoon;
  • Om u onze nieuwsbrief te sturen zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten;
  • Om u optimaal van dienst te zijn wanneer u contact met ons heeft. Dit contact kan telefonisch zijn, maar ook indien u ons via e-mail benadert, meedoet aan enquêtes of (panel)onderzoeken, gebruikmaakt van onze (mobiele) websites, inlogt op uw account, u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert;
  • Voor de uitvoering van met u gesloten overeenkomst.

U heeft wanneer u bij ons bent aangemeld recht op inzage, rectificatie of aanpassing van uw gegevens. Aanpassingen of rectificaties kunt u na het ontvangen van uw persoonlijke log-in gegevens (met een zelfgekozen wachtwoord) zelfstandig doorvoeren in uw eigen dossier(omgeving). U kunt daar ook inzien welke persoonsgegevens wij van u hebben. Wij houden ons aan de wettelijke bewaartermijn van gegevens.

E-mail
Middels e-mail houden wij u persoonlijk op de hoogte van ontwikkelingen in de claim(s) waarvoor u zich heeft aangemeld en nieuwe producten of diensten. Daarnaast ontvangt u een aantal keer per jaar een algemene nieuwsbrief. Indien u deze niet wilt ontvangen, kunt u dit aangeven in uw digitale dossier.

Beveiliging gegevens
Vereniging Woekerpolis.nl neemt passende, technische en organisatorische maatregelen om uw (persoons)gegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo worden uw gegevens opgeslagen op eigen beveiligde servers van de Vereniging Woekerpolis.nl en is gegevensuitwisseling via de website beveiligd middels een SSL-certificaat, herkenbaar aan de groene adresbalk met hangslot en het adres dat begint met “https://”.

Gebruik van persoonsgegevens door derden
Wij geven uw gegevens nooit aan derden door, tenzij u ons daartoe uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.

Klacht
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan kunt u een klacht bij ons indienen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-5810553 of een e-mail sturen naar vragen@woekerpolis.nl. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kunt u overwegen een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u alle informatie over hoe u een klacht kun indienen.

Cookies
Wij gebruiken uitsluitend functionele cookies die nodig zijn voor een goede werking van de website. Voor deze cookies hoeft volgens de cookiewet geen toestemming gevraagd te worden.